Wie zijn wij?

Bomba en haar team

Met een rugzak vol ervaring startte Yvette Swaak 8 jaar geleden haar eigen kinderkledinglabel: Bomba for Girls. Op dat moment had zij het volgende voor ogen: een collectie met veel kleur, leuke details en mooie stoffen. Bomba veroverde in deze vorm binnen no-time de winkels.  

In januari 2014 is Yvette de samenwerking aangegaan met Ron Honsbeek. Met zijn jarenlange ervaring maakt hij als Sales Manager een commerciële vertaalslag voor het merk en tracht door intensieve samenwerking met detaillisten Bomba uit te bouwen in binnen- en buitenland. Het team is compleet met back-office medewerker Charlotte van Duin, die als eerste aanspreekpunt voor winkels en eindconsumenten fungeert.

Bomba is inmiddels uitgegroeid tot een (inter)nationaal bekend merk dat verkocht wordt in de betere en mooiere kinderspeciaalzaken. Op dit moment kent Bomba drie verschillende lijnen. Allereerst is er Bomba for Kids: een kleurrijke en speelse collectie voor meisjes in de maat 86-92 t/m 146-152. Zwierige rokjes, t-shirts met vrolijke prints en hoogwaardige details en stoffen zijn kenmerkend voor deze lijn. Kleine meisjes worden kleine Bomba dametjes!

Daarnaast heeft Bomba sinds 2013 een collectie voor de oudere meiden, namelijk Bomba for Girls. Ieder seizoen kunnen deze meiden bij Bomba terecht voor de meest stylish en hippe collecties in de maten 122-128 t/m 170/176. Soft tones, stoere prints en perfect gesneden kledingstukken maken de meiden tot echte fashionistas!

Als laatste kwam daar in 2015 de grote broer van de meiden bij: Bomba Boys, verkrijgbaar in de maten 86-92 t/m 158-164. Uitdagende ontwerpen, strak gesneden kledingstukken en vrolijke kleuren met stoere wassingen voeren hier de boventoon. Natuurlijk helemaal Bomba, maar toch anders. Want zo meisjesachtig als Bomba for Kids en Girls zijn, zo stoer zijn de binken van Bomba Boys!